Krokiety z chleba tostowego z serem i szynką

Krokiety z chleba tostowego z szynką i serem przepyszne proste i szybkie w zrobieniu idealne na śniadanie jako przekąska na imprezę.
Składniki:
5 kromek chleba tostowego
5 plasterków szynki
10 plasterków sera topionego w plastrach
2 jajka
Bułka tarta
Olej
sól, pieprz
Zaczynamy od odcięcia skórek od wszystkich kromek chleba (ze skórek możemy zrobić grzanki lub ususzyć i zetrzeć do panierki).
Następnie każdą kromkę chleba tostowego rozwałkowujemy smarujemy ketchupem układamy plasterek sera wędlinę ponownie plasterek sera zawijamy w roladki.
W naczyniu roztrzepujemy jajka z solą i pieprzem .
W roztrzepanym jajku maczamy roladki następnie w bułce tartej.
Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.

