Twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem i czosnkiem

Pyszny wiosenny twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem i czosnkiem.
Idealny do pieczywa na śniadanie lub kolację.

Twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem i czosnkiem przepis

Pyszny wiosenny twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem i czosnkiem.
Idealny do pieczywa na śniadanie lub kolację.

Składniki

-400 g twarożku półtłustego
-2 łyżki jogurtu naturalnego
-2-3 ząbki czosnku
-6 szt. rzodkiewki
-pęczek szczypiorku

Sposób przygotowania

Czosnek obieramy przeciskamy przez praskę lub ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewkę myjemy ścieramy na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek kroimy drobno.
Przekładamy twarożek do miski dodajemy jogurt mieszamy następnie dodajemy czosnek i rzodkiewkę szczypiorek doprawiamy do smaku solą pieprzem i dokładnie mieszamy.

Twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem i czosnkiem prosty przepis
Twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem i czosnkiem przepis

Smacznego 💛

Będzie mi miło jak zostawisz komentarz oraz zaobserwujesz na  Instagramie  i Facebooku.
A po skorzystaniu z mojego przepisu  podzielisz się zdjęciem na Facebooku, Instagramie lub  blogu cytrynowa babeczka 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Scroll to Top

Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close