Nadziewane ogórki z serkiem i łososiem

Nadziewane ogórki z serkiem i łososiem.

Są bardzo proste i szybkie w przygotowaniu oraz są smaczną alternatywą na śniadanie.

Nadziewane ogórki z serkiem i łososiem przepis:

Składniki:

2 średnie ogórki gruntowe

100 g łososia wędzonego

140 g serka śmietankowego

2 łyżki chrzanu

1 pęczek rzodkiewek

1 mała papryka czerwona

Cytryna

Koperek

Suszone płatki chili (opcjonalnie)

Potrzebne będą

Deska do krojenia, nóż, rękaw cukierniczy, dowolna tylka.

Sposób przygotowania:

Ogórki myjemy osuszamy obieramy i kroimy na 3 cm plastry wydrążamy środek łyżeczką delikatnie nie do końca musi zostać dno.

Na spód powstałych miseczek wkładamy odrobinę chrzanu następnie przekładamy serek do rękawa cukierniczego z dowolną tyłka wyciskamy masę do środka ogórka.

Rzodkiewkę kroimy w cienkie pól plasterki, paprykę w cienkie paseczki.

Całość dekorujemy łososiem rzodkiewką papryką i koperkiem na koniec posypujemy płatkami chili i gotowe.

Nadziewane ogórki z serkiem i łososiem szybka i smaczna przekąska.
Będzie mi miło jak zostawisz komentarz oraz zaobserwujesz na  Instagramie  i Facebooku.
A po skorzystaniu z mojego przepisu  podzielisz się zdjęciem na Facebooku, Instagramie lub  blogu cytrynowa babeczka 
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
Przewiń do góry

Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close