Nadziewane ogórki z serkiem i łososiem.
Są bardzo proste i szybkie w przygotowaniu oraz są smaczną alternatywą na śniadanie.
Nadziewane ogórki z serkiem i łososiem przepis:
Składniki:
2 średnie ogórki gruntowe
Potrzebne będą :
Deska do krojenia, nóż, rękaw cukierniczy, dowolna tylka.
Sposób przygotowania:
Ogórki myjemy osuszamy obieramy i kroimy na 3 cm plastry wydrążamy środek łyżeczką delikatnie nie do końca musi zostać dno.
Na spód powstałych miseczek wkładamy odrobinę chrzanu następnie przekładamy serek do rękawa cukierniczego z dowolną tyłka wyciskamy masę do środka ogórka.
Rzodkiewkę kroimy w cienkie pól plasterki, paprykę w cienkie paseczki.
Całość dekorujemy łososiem rzodkiewką papryką i koperkiem na koniec posypujemy płatkami chili i gotowe.



