wpis powstał we współpracy z marką Goat Farm
Składniki
▪️ 2 croissanty
▪️ masło kozie Goat Farm
▪️ kilka plasterków sera koziego naturalnego Goat Farm
▪️ 1 awokado
▪️ 1 pomidor
▪️ szczypiorek
▪️ kilka listków sałaty
Sposób przygotowania
Pomidora kroimy w kosteczkę, dodajemy drobno posiekany szczypiorek, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
Awokado obieramy, przekrajamy na pół, kroimy w cienkie plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny.
Croissanta przekrawamy na pół wzdłuż, aby uzyskać dwie części.
Opcjonalnie podgrzewamy połówki croissanta na patelni przez krótki czas, aby były ciepłe i chrupiące.
Na każdej połówce croissanta rozsmarowujemy masło.
Na dolnej połówce układamy sałatę, następnie ser, plasterki awokado i pokrojone pomidory.
Przykrywamy górną częścią.
Produkty Goat Farm są nie tylko wyjątkowe pod względem smaku, ale także charakteryzują się wysoką jakością i naturalnym składem bez konserwantów i sztucznych aromatów. Idealny wybór dla miłośników naturalnych produktów.
Ser kozi ma delikatny aromat i aksamitną konsystencje, a masło z koziego mleka, jest śnieżnobiałe kremowe i zawiera minimum 82% tłuszczu , to doskonały dodatek do świeżego chleba. Po koziej stronie mocy jest niezwykły smak i jakość!
Na prawdę warto spróbować!
Smacznego 💛
Będzie mi miło jak zostawisz komentarz oraz zaobserwujesz na Instagramie Facebooku i TikTok.
A po skorzystaniu z mojego przepisu podzielisz się zdjęciem na Facebooku, Instagramie lub blogu cytrynowa babeczka